Frankfurt-utstillingen i bilder

Her kan du se og lese om alle de viktigste nyhetene fra bilmessen i Frankfurt.

Lexus er vi blitt vant til her i landet, men Nissans luksusmerke, Infiniti, er et uhyre sjeldent syn - den importeres nemlig ikke offisielt. Synd, for de har sin egne stil og vi har hatt muligheter til å prøvekjøre noen av modellene - det er en behagelig opplevelse. Her ser vi den nye modellen Q30. Foto: Newspress
Lexus er vi blitt vant til her i landet, men Nissans luksusmerke, Infiniti, er et uhyre sjeldent syn - den importeres nemlig ikke offisielt. Synd, for de har sin egne stil og vi har hatt muligheter til å prøvekjøre noen av modellene - det er en behagelig opplevelse. Her ser vi den nye modellen Q30. Foto: Newspress Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Frankfurts "Oktoberfest" finner, som den i München, sted i september. Det er imidlertid bil som står i fokus, og ikke øl.

Årets store messe

Bilutstillingen i Frankfurt har nå vist det den hadde by på, og det var ikke småtterier - selv om denne utgaven ikke vil gå inn i historien som den beste. Det skal sies at bilprodusentene brenner av stadig flere av nyhetene på forhånd, innimellom fordi lekkasjer til internett har gjort at de så å si ikke hadde noe valg.

NORGES-FAVORITTENE: Hypp på SUV? Vi har testet de 17 beste folkesuvene!

Kjent på forhånd

I år virket det på oss som flere av nyhetene som ble vist har vært kjent lenge. Det henger naturligvis sammen med at oppmerksomhetsvinduet blir stadig mindre og tidsperspektivet kortere. Veldig lite av det som er blitt vist var derfor oppsiktsvekkende idet teppet gikk opp for begivenhetene. Noen unntak var det likevel: Audi Nanuk Quattro concept og Mercedes-Benz S-klasse kupé, for eksempel. Og Volvo ga de fleste observatørene bakoversveis med sin fremtidsrettede Concept Coupé.

Her kan du lese om de aller fleste av dem her på DinSide.no

Nedenfor ser du de viktigste nyhetene ifølge Newspress' fotografer. De fleste er omtalt av oss, og du finner lenken til omtalene over denne setningen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer