Frekk og sporty Volvo

Volvos urban-trendy minstemann blir, sammen med C70, først med den nye familiedesignen.

Frekk og sporty Volvo
Publisert
Sist oppdatert

Den vil stå i Frankfurt om en ukes tid, C30 med det som tydeligvis skal bli Volvo-utseendet de nærmeste årene. Som tredørs kombikupé med sporty stil - som VW Scirocco er bortimot den eneste som er i nærheten av - har C30 etterhvert funnet sin naturlige plass i trafikkbildet. I praksis er det en småbil selv om dens ytre dimensjoner hører hjemme i Golfklassen (se lenke til vår test nederst på siden).

Individuell grunnlinje

Det virker som om Volvo ønsker ytterligere å rendyrke det "ung-dynamisk-urbane" konseptet C30 sprang ut av; ihvertfall sørger de for å lesse på med nye individualiseringsmuligheter, som det viser seg at C30-kunder er svært opptatt av. Blant annet en stylingpakke som gir enda mer "urbant" tilsnitt og fler fargekombinasjoner.

Ekte facelift

Men det viktigste er selvsagt fronten og endringen som er gjort der. Den er svært lik den vi kunne vise for få dager siden på C70 som nok også kommer med det nye fjeset til Frankfurt. Det er nok det at disse to modellene med C representerer de mest ungdommelig/dynamiske samtidig med at de er minstselgende som gjør at de får være først ut med denne designen, som Volvo mener gir mer dybde i uttrykket samtidig som bilen fremstår som mer bestemt og dynamisk av karakter.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer