Fremtidsmodeller

Fortsatt er det mye som taler for at det kommer flere småbiler, og at dagens konsepter blir krympet. En eventuell Audi Q1 er et eksempel på det.

Publisert
Sist oppdatert

Vi har sammen med vår samarbeidspartner, Automedia, satt sammen nok en samling med fremtidsmodeller. Alle bildene i denne samlingen er manipulerte bilder og en del av informasjonen er nøstet sammen fra diverse kilder, men må uansett anses som spekulativ og trenger nødvendigvis ikke medføre riktighet.

Sikre

Likevel er noe av dette helt sikkert. BMW 7-serie er i høyeste grad på gang og Alfa Mi.To kommer også. Superb stasjonsvogn er rimelig sikker og Opel Astra vil nok også dukke opp. Det som er mest spennende med den bilen er om den faktisk vil hete Astra, eller om de vil skrote det navnet og finne på noe nytt.

Ryktene rundt Seat-modellene, A1, Q1 og Me.To er med på styrke teorien om at produsentene vil krympe ned segmentene sine. Det ser ut som det kan bli mange fine kabrioleter og SUVer også i fremtiden, bare litt mindre enn de er i dag. Husk at de bilene som lanseres på markedet i dag ofte er påbegynt for cirka 7 år siden. Da var ikke Co2-spørsmålet på langt når så sentralt som det er i dag. Det lanseres mye bra nå, men det er først om fire til seks år vi virkelig vil se effekten av Co2-fokuset som vi opplever nå.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer