Fremtidsrettet fra Peugeot

Fremtiden er kanskje nærmere enn hva vi tror. For på basis av en helt vanlig Peugeot 607 - som lanseres her til lands i løpet av året - kommer nå en konseptbil som bare skal gi glede.

Publisert

Peugeot 607 Fèline har nøyaktig samme akselavstand som produksjonsutgaven av 607, og under panseret hviler en 3-liters V6 motor med 210 hestekrefter. Men der stopper også likhetene mellom de to bilene.

For hadde du lagt deg på kne og sett under bilen ville du sett et chassis som er laget av karbon, og et design ellers på bilen som har lite å gjøre med standardutgaven av 607.

Lett, og rask

Men et understell av karbon har flere fordeler enn at du slipper rust, for med 900 kilo er 607 Fèline lett som en fjær - og forholdet mellom ytelse og vekt blir slik det skal være på en sportsbil. Likevel vil ikke Peugeot ut med de eksakte tallene for hvor raskt bilen vil akselerere fra stillestående og til 100 kilometer i timen, eller topphastigheten. Det eneste Peugeot lover er at 607 Fèline går mer enn raskt nok.

Med eller uten tak

Sommeren er en fin tid, og sikkert den beste årstiden å nyte 607 Fèline på. For bilen er en kabriolet og dørene kan du senke ned slik at hele opplevelsen blir enda mer luftig. Fiffig er også muligheten du har til å kunne velge om du vil kjøre med taket helt igjen, delvis eller helt åpent.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer