Lading inkludert for VW ID.3 1ST

Frister elbilkunder med gratis lading

Volkswagen gir alle som forhåndsbestiller deres nye elbil ett års ladeforbruk.

FRISTER MED GRATIS LADING: Alle som bestiller spesialmodellen av VW ID.3, 1ST, blir lovet ett år/2.000 kWt med strøm til elbilforbruket. Foto: VW
FRISTER MED GRATIS LADING: Alle som bestiller spesialmodellen av VW ID.3, 1ST, blir lovet ett år/2.000 kWt med strøm til elbilforbruket. Foto: VW Vis mer
Publisert

Alle som forhåndsbestiller VWs nylanserte elbil, ID.3 1ST, vil få et spesialtibud på 1 års kostnadsfri lading (inntil 2000 kWt) ved offentlige ladestasjoner, tilknyttet tjenesten We Charge. Det skriver Volkswagen-importør Møller Bil i en pressemelding fredag.

VW ID.3 1ST er spesialversjonen av ID.3, som ble lansert for forhåndsbestilling 8. mai i år, før den vanlige versjonen. Produksjonen av denne bilen starter opp i november 2019, og den skal være leveringsklar til norske kunder fra midten av neste år.

For det norske markedet

Det er forøvrig også spesialversjonen VW forventer at skal bli volumvarianten av ID.3. Likevel blir det totale volumet fra fabrikken begrenset til 30.000 eksemplarer. Her regnes imidlertid Norge som et av de viktigste markedene, sammen med Tyskland, Nederland, Frankrike, England og Østerrike.

Denne bilen blir levert med batteri som har 58 kWt nettokapasitet (62 kWt brutto), som skal gi en estimert rekkevidde på inntil 420 km - målt etter den nye og strengere WLTP-testsyklusen.

ID.3 1ST er ferdig spesifisert i tre ulike utstyrsversjoner, «skreddersydd for det norske markedet», noe som har blitt ganske vanlig blant ettertraktede elbilmodeller. Dessuten er det bare fire farger som blir tilgjengelig.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer