Facelift for BMW

Full elektrifisering av 5-serien

Bare hybride motorer - og endelig ladbar stasjonsvogn med firehjulsdrift.

ELEKTRIFISERES: BMW fornyer både på inn- utsiden. Foto: BMW
ELEKTRIFISERES: BMW fornyer både på inn- utsiden. Foto: BMW Vis mer
Publisert

Vi testet dagens 5-serie for nøyaktig tre år siden, men tre år er lang tid og facelift i dag er langt mer enn å gjøre noen utvendige endringer.

De brukes gjerne til å fylle på med teknologi som de nyere modellene allerede har fått implementert.

Fornyet grill

Vi begynner allikevel med det vi ser. Grillen har overraskende nok ikke blitt kjempesvær, men bare blir hårfint større med annen utforming på innramming.

Lyktene har fått annen fasong, lysdesigen er ny og er avanserte som aldri før. Nå er de adaptive LED frontlyktene tilgjengelig med matrix teknologi sammen med BMW Laserlys, mens baklyktene har fått 3D lysdesign.

M-stylingen, som de aller fleste nordmenn velger, er blitt mer kraftfull enn før med større inntak i front og ny bakfanger. Alle hjul fra 18-20 tommer har fått ny desing og toppes av helt nye 20-tommers BMW Individual Air Performance Wheel som skal være ekstra lett og aerodynamisk.

Flere farger er tilgjengelig, både utvendig og innvendig. Og nå kan du bestille M Sport-bremser med røde callipere. BMW har nærmest hatt signatur på blå og gull.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer