Full pakke om BMW 7-er

BMW viser ny 7-er. Nå har alle motoralternativene turbo og Efficient Dynamics. Nye knapper og funksjoner er på plass.

Publisert
Sist oppdatert

MÜNCHEN (DinSide Motor): Da den nye 7-eren omsider dukket opp ble vi egentlig litt overrasket. Den store grillen visste vi om. Den har vi sett på spionbilder her på DinSide, men med tanke på forrige syvers utseende, var ikke resten av fronten på langt nær så kontroversiell som fryktet. Den er veldig snill og enkel.

Det kan tyde på at forrige 7-er også er fortrengt av BMW, som faktisk også droppet forrige versjon i en oppstilling av tidligere modeller utenfor hallen hvor nye 7-er ble vist frem. Der var det plassert en rekke utgåtte modeller, men dagens 7-er, både med og uten facelift var gjemt vekk.

Riktig nok ble vi fraktet rundt i 7-ere, men versjonen før facelift, den rare, den som vi mener ikke ser så bra ut, hvor var den? Selv om BMW aldri vil innrømme det, spekulerer vi i at BMW innerst inne, i den øverste etasjen i hovedkontoret, har bestemt seg for at et slikt utseende skal de ikke ha igjen. Den nye modellen har også fått en lettfordøyelig design, og det blir ikke ramaskrik og drapstrusler mot designavdelingen til BMW denne gangen.

Tre motorer

Den nye bilen vises først med tre motorer. 750i er den foreløpige toppmodellen. Den har fått den samme motoren som sitter i X6 xDrive 50i, nemlig en V8-er med to turboladere som er plassert inne i V-en. Ytelsene er her 407 hestekrefter og 600 newtonmeter.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer