Garmin eTrex Summit

eTrex Summit er av utseende nesten identisk med den velkjente eTrex fra Garmin. Det er derimot ikke prisen: Nærmere 1.500 kroner skiller de to tvillingene. Og du oppdager fort hvorfor.

For eTrex Summit er kraftig oppgradert i forhold til eTrex. Blant annet har Garmin integrert en trykkbasert høydemåler i mottakeren. Dette gir en mer nøyaktig høydeposisjonering enn GPS-teknologien kan tilby.

Elektronisk kompass

For en maritim bruker er dette neppe veldig nyttig. Nyttig er derimot det elektroniske kompasset, som gjør at du verken trenger satellittkontakt eller å være i bevegelse for å orientere deg. En annen gledelig forbedring er lagringskapasitet for ruter: Summit kan lagre 20 ruter, mens den originale eTrex ikke husker mer enn én.

Likheter

Det ovennevnte til tross – likhetene er langt større enn forskjellene mellom de to eTrex-modellene. Brukergrensesnittet er tilnærmet identisk og løsningene de samme. Både på godt og ondt. eTrex kan du lese mer om på denne 9096">lenken.

Vanntett for den maritime bruker

eTrex Summit bestod vår fuktighetstest: Den tåler godt vann. Tekstvinduet ble heller ikke sløret av irriterende dugg etter kontakt med det våte element. I følge produsenten skal den tåle å ligge i vannet i 30 minutter før den tar skade.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer