Garmin eTrex

eTrex fra Garmin er for tiden markedets billigste GPS-mottaker. Er det mulig å lage en god mottaker til en så lav pris?

GPS-mottakere har falt kraftig i pris de siste årene. Da vi fikk eTrex fra Garmin på bordet var vi nysgjerrige på om kvaliteten var ivaretatt.

Liten, lett og leken

Det første som slo oss, i tillegg til prisen, var størrelsen og designet: den gule og svarte mottakeren på bare 149 g kunne lett forveksles med siste skrik innen mobiltelefoni.

Da vi slo på strømmen fortsatte eTrex lekent: ”Wait… Tracking Satellites” kunne vi lese i skjermen. Under oppfordringen dukket det opp en liten elektronisk figur med en GPS-mottaker i hånden og fire satellitter over seg. Liksom for å understreke hva som faktisk skjedde.

Brukervennlighet for nybegynnere

Etter en tids bruk framgikk det tydelig at Garmin her har lagd en GPS-mottaker som kan håndteres også av de minst tekniske av oss. eTrex er lett å bruke, og blir du først vant med brukergrensesnittet virker det oversiktlig og logisk. eTrex er også glad i å kommunisere med brukeren: Den gir deg stadig beskjed hvis noe ikke er som det skal. Og er det noe den lurer på tar den rett og slett og spør: ”Trouble tracking satellites. Are you indoors now?”

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer