Garmin GPS III plus

GPS III plus er ikke blant de aller billigste GPS-mottakerne på markedet. Gjenspeiler prisen seg i en høy kvalitet?

Det er et stort prismessig sprang fra Garmins mistemann eTrex til GPS III plus. Derfor hadde vi forventninger, store forventninger, til det sistnevnte apparatet fra Garmin: Kan den tredoble prisen i det hele tatt forsvares?

Former til begjær

GPS III plus er et lite og nett apparat med en trekantet utforming. Før du blir kjent med mottakeren er det fort gjort å glemme alt du har blitt fortalt om at det er de indre verdier som teller. Men visst går det an å falle for utseende også.

Etter hvert forstår vi at Garmins designere også har hatt andre tanker i bakhodet da de tegnet mottakeren. For GPS III plus er ikke bare pen, den er også funksjonell: Utformingen gjør at den står støtt der du plasserer den fremfor deg, med skjermen blinkende mot deg.

Formene til GPS III plus gjør den også behagelig å holde i hånden, all den tid du er i bevegelse.

Lite apparat med store muskler

Sitt minimalistiske utseende og sine relativt lette 264 gram til tross, GPS III plus er ingen lettvekter. Den rommer et uttall av muligheter og finesser.

Blant de forskjellige skjermbildene kan vi nevne posisjon og fart presentert i tall, kompassbilde, grafisk fremstilling av riktig kurs illustrert som en motorvei og sist, men ikke minst et eget skjermbilde for kart. Kartet er relativt detaljert og betjenes enkelt av to zoom-knapper.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer