Genial seteløsning for Voyager

I USA har storfamilier kunnet glede seg over den såkalte Stow 'n Go-løsningen lenge. Snart blir den lure seteløsningen tilgjengelig også i Europa.

Publisert
Sist oppdatert

Chrysler Voyager, som nettopp har fått en ansiktsløfting, bygges i Østerrike og er den europeiske versjonen av de amerikanske modellene Chrysler Town & Country og Dodge Caravan. I USA selges de lange utgavene av de to bilene med Stow n' Go, noe som innebærer at setene på både andre og tredje seterad individuelt kan felles ned i gulvet.

Denne løsningen har mange fordeler. For det første slipper man, som i de fleste konkurrentene, å løfte rundt på tunge og uhåndterlige seter. Fordi setene blir i bilen, er man heller ikke avhengig av en garasje for å kunne oppbevare setene trygt og tørt. Løsningen gir også muligheter for å transportere gods den ene veien og passasjerer på returen.

Kun Corolla Verso

Både Opel Zafira og Volkswagen Touran har delvis tatt i bruk denne smarte løsningen. Men i disse bilene er det kun den tredje seteraden som kan felles ned i gulvet. Toyota er den eneste produsenten som har tatt steget helt ut og utviklet en tilsvarende løsning for andre seterad. Løsningen er å finne i nye Corolla Verso, som dermed kan tilby imponerende fleksibilitet.

Store oppbevaringsrom

Vi har foreløpig ikke testet Stow 'n Go-løsningen i praksis. Men på bildene ser løsningen ut til å være praktisk, om enn ikke like praktisk som den vi finner i Corolla Verso. Til gjengjeld kan Stow 'n Go-løsningen skilte med fire store oppbevarings-rom når setene er i bruk.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer