Gigantisk stasjonsvogn testkjørt

Milano (DinSide Motor): Dette blir en vinner: Superb er stor og komfortabel og kommer i mange "riktige" versjoner.

Gigantisk stasjonsvogn testkjørt
Publisert
Sist oppdatert

Vi er på farten for å prøvekjøre den nye Superb stasjonsvogn som svært mange av dere har ventet på. Den er på plass i Norge fra februar, og her er det mye å glede seg til.

I fronten skiller ikke stasjonsvognen seg fra dagens versjon som heter Twindoor. Det er fra B-stolpen og bakover at de store forskjellene er lett gjenkjennelige. Bedre plass i baksetet og ikke minst i bagasjerommet er det viktigste. Det er flere forbedringer som er innført på stasjonsvognen, og livet som småbarnsfamilie burde i hvert fall bilmessig bli levelig med denne vogna på tunet.

Totalt bagasjeromsvolum er 633 liter og det bekreftes av det visuelle inntrykket. Her er det romslig. Dette er 38 liter større en Twindoor.

Les også: Test av Skodas nye flaggskip

Gigantisk baksete

I tillegg lover Skoda at stasjonsvognen skal ha bedre takhøyde i baksetet, den kan få elektrisk åpning og lukking av bakluka, den kan få panoramatak, nye skinner for bagasjesikring og opptil to tonn tilhengervekt.

To tonn gjelder 170 hesters TDI 4x4, mens 170 TDI og 140 TDI med forhjulstrekk klarer 1.800 kilo på kroken.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer