Gjerrig Opel er på plass

Opel Insignia kommer nå i Ecoflex versjon. Det betyr i praksis lavt forbruk og lavt CO2-utslipp.

Gjerrig Opel er på plass
Publisert
Sist oppdatert

Når vi snakker om eliteserien i CO2-utslipp snakker vi om produsenter som leverer både lavt utslipp og hestekrefter. Fra før kan vi snakke om biler som BMW 520d som på et tidlig tidspunkt var ute med lave CO2-utslipp. 520d sedan med manuell girkasse slipper ut 136 gram CO2 per kilometer. Den har i tillegg 163 hestekrefter i norsk versjon (177 hestekrefter i utlandet).

Nå kommer Opel med en ny versjon av Insignia, og selv om vi ikke nødvendigvis liker spesialmodeller, som Ecoflex i dette tilfellet, men også at alt som heter noe med bio, eco, blue og green, er dette et godt tilskudd i rekken av biler med både lavt forbruk og hestekrefter.

Vårt poeng er at når en produsent har miljøteknologi må det brukes på alle modeller. Ikke bare en spesialmodell som de kan markedsføre spesielt. Alibi-biler er det noen om kaller det, og her er det mange syndere!

Sterk

Insignia er en sterk bil som yter 160 hestekrefter, og har et dreiemoment på 350 newtonmeter fra 1.750 til 2.500 omdreininger i minuttet i utgangspunktet. I opptil 15 sekunder yter den maksimalt 380 newtonmeter.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer