BMW X1 blir ladbar - 225xe Active Tourer oppgraderes

Gjør Norges-favorittene enda mer attraktive

Bilen alle har ventet på kommer endelig som ladbar hybrid, mens BMWs nest mest solgte bil i Norge skal gå mer enn 25 prosent lengre på strøm.

OPPGRADERES: BMWs norgesfavoritt skal gå mer enn 25 prosent lengre, med det nye batteriet som nå er lansert. Foto: Rune M. Nesheim
OPPGRADERES: BMWs norgesfavoritt skal gå mer enn 25 prosent lengre, med det nye batteriet som nå er lansert. Foto: Rune M. Nesheim Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

BMW kommer med flere attraktive nyheter for nordmenn om dagen. Aller mest spennende vil mange mene er at deres minste SUV, BMW X1, snart kommer som ladbar hybrid.

Bilen ble lansert i 2015 og har vært blant de mestselgende BMW-modellene her i landet, de siste årene. Nå oppgraderes den med ny teknikk og design. Samtidig bekrefter importøren at den plug-in hybriden BMW X1 xDrive 25e kommer på markedet i løpet av første kvartal neste år - trolig i mars 2020.

- BMW X1 var den mest solgte X-modellen til BMW på verdensbasis i 2018. Når modellen nå oppgraderes, er det etter den evigkloke oppskriften «dont't change a winning concept», sier kommunikasjonsdirektør Marius Tegneby i BMW Norge i en pressemelding.

Motorer og priser

En Twin Power Turbo-bensinmotor på 125 hestekrefter, med et dreiemoment 220 Nm, driver framakselen, mens elmotoren på 95 hk (165 Nm) driver bakakselen gjennom et xDrive-firehjulsdriftsystem, som ligner på det som i dag finnes i den populære BMW 225xe (denne oppgraderes også - les mer om det lenger ned i saken).

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer