Glimrende tilbehør til Range Rover Evoque

Ekstrautstyret til Evoque koster blod, men virker så bra at det nesten er verdt det.

På den 8-tommer store skjermen virker GPS-en  godt, men det er Dual View-funksjonen som får fram smilet hos oss. Foto: Øyvind Paulsen
På den 8-tommer store skjermen virker GPS-en godt, men det er Dual View-funksjonen som får fram smilet hos oss. Foto: Øyvind Paulsen Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

De fleste nye biler i den øvre prisklassen er i dag proppet med nyttige og unyttige finesser og funksjoner, enten som standard eller som valgfritt tilbehør du må betale ekstra for.

Personlig liker jeg ha mest mulig integrert i bilen, og at det blir levert som standardutstyr: En ting er at det er enklere å forholde seg til fastmontert utstyr i stedet for ha eksternt tilbehør liggende og slenge, men det gjør det i tillegg langt enklere å sammenligne konkurrerende merker før du bestemmer deg.

For deg som synes at slikt utstyr er unødvendig, kan det likevel være en fordel: Grunnprisen på bilen blir nemlig langt lavere når du slipper å betale for utstyr du ikke vil ha. Dette er også forklaringen på at du nå får kjøpt nye Range Rover Evoque fra 449.000 kroner.

Det store spørsmålet er selvsagt hva du går glipp av hvis du velger en nesten ribbet standardversjon, og vi har derfor plukket fram tre godbiter fra nevnte bil, som imponerte oss kraftig når vi kjørte 2WD og 4WD-versjonen i Alpene.

En skjerm: Dobbelt bilde!

For den integrerte GPS-en med 8-tommers trykkfølsom skjerm, kalt HDD Premium, krever Land Rover ikke mindre enn 21.700 kroner. Da får du riktignok med en CD/DVD-veksler for 10 plater, men billig er det ikke.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer