GM-konsepter for år 2000

GM har allerede løftet på teppekanten og avslørt hvilke konsepter de vil presentere på bilmessene i år 2000. Til sammen ni kraftfulle konsepter.

GM-konsepter for år 2000
Publisert

Om det er fordi det er konsepter det er snakk om, eller om det er fordi alt skal være stort i Amerika, vet vi ikke. Men skal vi trekke ut én fellesnevner hos alle de ni konseptene, må det være de kraftfulle motorene de alle har fått under panseret. De vennligste som skal vises har 2,2-litere under panseret – derfra eskalerer det opp til verstemann, som er GMC Terradyne med en 6,6-liters V8-motor.

Opel CVC: Videreutviklet Zafira

Det er ikke alle disse svulmende konseptene som er like interessante for oss nordboere, da GM-familien rommer en del særamerikanske merker som er rimelig uaktuelle for oss her til lands. Men noen vil kanskje dra kjensel på Opel CVC (Compact Van Concept) som er avbildet øverst på denne siden.

Denne 6-seteren er bygget på basis av flerbruksbilen Zafira. CVC har permanent firehjulsdrift og høyere bakkeklaring enn hva Zafira har. Taket er av glass –med unntak av den 2 meter lange, 40 centimeter brede integrerte skiboksen på taket – som uvanlig nok kan åpnes innefra. CVC har en av de snilleste motorene av de kommende 9 konseptene: en 2,2-liters ECOTEC bensinmotor med direkteinnsprøytning og 150 hestekrefter.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer