Gode priser fra Suzuki

Suzuki har lansert en ny Spesialmodell av Grand Vitara for å ta opp kampen med Toyota RAV4 i klassen for små SUVer.

Publisert
Sist oppdatert
Gode priser fra Suzuki

Gode priser fra Suzuki

  1. Store bilder


Målet er å ta litt av den enorme markedsandelen Toyota Rav4 har. Suzuki har gjort flere grep for gjøre bilen mer attraktiv, blant annet med mer utstyr. Også visuelt har de oppgradert seg med nytt dashbord og nye seter med annet stoff, og det er akkurat dette som har vært våre største ankepunkter mot Suzuki.

Ny dieselmotor

Du kan velge mellom diesel- eller bensinmotor. Bensinmotoren yter 128 hestekrefter og dieselmotoren er en ny motor som kommer fra Peugeot. Dieselmotoren har to liter slagvolum og yter 109 hestekrefter og 270 newtonmeter. Den har 4 ventiler per sylinder og innsprøytning fra felles reservoar (common rail).

Gode priser

Grand Vitara kommer ferdig utstyrt med det meste av det du trenger inkludert automatisk klimaanlegg på bensinmodellen og manuelt på dieselvarianten. Grand Vitara med bensinmotor kan også leveres med automatgir.

Bortsett fra dette er alle kampanjebilene likt utstyrt og kommer i fargen sølv. Bensinbilen koster 279.900 kroner og dieselbilen koster 304.900 kroner.

Rav4 har sprekere bensinmotor, men koster 30.000 kroner mer enn Grand Vitara. Det er dermed nyttig å se nøye på konkurrentene før du punger ut for en SUV. På dieselsiden er forskjellen kun 5.000 kroner og dermed er Rav4 fortsatt mest interessant av de to.

Stor test av fem små SUVer


Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer