Gode priser Golf GTI

Kompaktklassen er et godt utgangspunkt for en sprek småbil til en overkommelig pris.

Publisert
Sist oppdatert

Da vi publiserte nyheten om Golf GTI for en måned siden var importøren redd for at bilen ville få en utropspris på nærmere 400.000 kroner. Vi syntes det var mye og heldigvis tok de feil i sine antagelser.

Golf GTI får en utropspris på 356.280 kroner. Med DSG-girkasse stiger prisen til snaue 372.000 kroner. Dette er heller ikke priser helt uten utstyr. Golf GTI leveres med 17-tommers lettmetallfelger, sportsunderstell, elektronisk stabilitetsprogram (ESP), Recaro sportsseter, elektronisk klimaanlegg (Climatronic), baksete med skiluke, sportsratt, kjørecomputer, regnsensor og radio/CD med 10 høyttalere.

200 hester

Siste versjon av Golf GTI blir den desidert sprekeste noen sinne med hele 200 hestekrefter under panseret. Motoren er en 2,0-liters turbo FSI-motor som med en standard sekstrinns manuell girkasse akselererer Golf GTI fra 0 til 100 på kun 7,2 sekunder. Med DSG-girkassen blir den enda raskere, og da når Golf GTI 100 etter bare 6,9 sekunder.

Vi tester Golf GTI på Paul Ricard-banen i Frankrike i begynnelsen av november. Følg med!

Priser

Golf GTI, 6-trinns manuell, 3-dørs, 356.280 kroner.Golf GTI, 6-trinns manuell, 5-dørs, 362.580 kroner.Golf GTI, 6-trinns DSG, 3-dørs, 371.970 kroner.Golf GTI, 6-trinns DSG, 5-dørs, 378.290 kroner.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer