Golf med pluss-plass

En desimeter i høyden og litt triksing med interiøret gjør Golf Plus mye mer praktisk enn en vanlig Golf.

Publisert
Sist oppdatert

MALLORCA (DinSide Motor): Vi var litt skeptiske etter kun å ha sett bilder av bilen, og fortsatt litt skeptiske etter de første kilometerne, men etter å ha fått fikle med seteløsninger snudde skepsisen til anerkjennelse. Det er forskjell på vanlig Golf og Golf Plus, og forskjellen er stor nok til at Golf Plus fortjener en plass i modellutvalget.

Baksetesjefen

Golf Plus har ytre mål som en vanlig Golf bortsett fra i høyden, og høyden er relativt godt kamuflert. Faktisk ser ikke Golf Plus ut som en fleksibil, og oppleves ikke som høy og rar. Høyden gir klare plassfordeler på innsiden; takhøyden gjør det mulig med høyere stoler, noe som igjen gir bedre plass i lengderetningen.

Baksetet kan justeres i lengderetningen, og høyre og venstre side justeres individuelt. Også seteryggen kan justeres, og det er en fordel ikke bare for sittekomforten men også når du laster i bagasjerommet. Ryggen kan nemlig settes i loddrett stilling, og dermed blir det bedre plass til store ting.

Baksetene er uten tvil klassens mest komfortable. Til tross for ganske høye vinduskarmer har du god oversikt, og plassen for hode og knær er det ingen i klassen som kan matche. Bredden er også overraskende god, her kan faktisk tre voksne overleve i baksetet.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.