Golf-prisene klare

Både Peugeot, Toyota og andre kompaktbilprodusenter vil få knallhard konkurranse når femte generasjon Golf er på plass i Norge om noen få uker.

Publisert
Sist oppdatert

Nye Golf er selvsagt en langt mer moderne bil enn den utgående modellen. I tillegg er bilen større enn forgjengeren. Likevel vil ikke nykommeren koste så mye mer enn fjerde generasjon, noe som betyr at de andre kompaktklassebilene, også storselgerne Peugeot 307 og Toyota Corolla, vil få knallhard konkurranse.

Åtte motoralternativer

Nye Golf leveres med hele åtte motoralternativer, hvorav tre er dieselmotorer. Utstyrsnivåene er nå samordnet med de andre Volkswagen-modellene, noe som betyr at nye Golf leveres som Trendline, Comfortline og Sportline.

12.000 for Comfortline

Grunnutgaven Trendline er blant annet utstyrt med integrert radio/CD-spiller, elektriske vindusheiser, fjernbetjent sentrallås og seks kollisjonsputer.

Velger du Comfortline, som koster 12.000 kroner mer, får du i tillegg regnsensor, fartsholder, 15-tommers aluminiumsfelger, høydejusterbart passasjersete og komfortseter med korsryggstøtte.

Sportline, som koster 1.000 kroner mindre enn Comfortline, ledsages av sportsunderstell, 16-tommers aluminiumsfelger, sportsseter, høydejusterbart passasjersete og kjørecomputer.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer