Golf topper fortsatt

Våre mistanker fra forrige uke er allerede bekreftet - Golf er nå Norges mest solgte bil i 1998. Denne uken har over 700 nye Golf'er blitt registrert, og neste uke blir Golf Cabriolet tilgjengelig.

Den 26. juni er den nyeste versjonen av Golf Cabriolet tilgjengelig i Norge.
Den 26. juni er den nyeste versjonen av Golf Cabriolet tilgjengelig i Norge. Vis mer
Publisert

Det er riktignok ikke den store nyheten Harald A Møller introduserer på markedet neste uke. Den "nye" Cabrioleten med Golf-signatur er basert på den gamle Golf-Cabrioleten med veltebøyle, men den har fått den nye Golfens (Golf IV) sin grill og instrumentpanel. Prisene starter på 257.000 for en 1,6-liter og 293.000 for en 2,0-liter, men bilene har et meget høyt utstyrsnivå.

Denne ukes "10 på topp"-liste har bare mindre endringer siden forrige uke, og vi konstaterer at uken har vært nokså normal for de fleste. Suzuki Baleno er igjen representert på lista etter at de for to uker siden introduserte en spesialutgave av Baleno 1.6 4WD stasjonsvogn med "Norgespakke" , - en svært velutstyrt Baleno uten pristillegg.

Hittil i år er det registrert 44.942 personbiler, denne uken 6.234. Andelen dieselbiler er på omlag 6 prosent.

Nyheter representert

Flere av årets spennende nyheter har startet beskjedent på registrerings-statistikkene fra Opllysningsrådet for Veitrafikken (OFV). Totalt er det solgt 54 Alfa Romeo 156, Hyundai kan notere seg for 3 solgte Atos. Merceds har satt skilter på 136 A-klasser, og den nye M-klassen er det registrert totalt 10 stykker av i Norge. 15 sett nummerplater har funnet veien til lykkelige innehavere av Volvos linjelekre Coupe C70.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer