GPS 315: God mottaker fra Magellan

Magellan er, sammen med Garmin, verdens ledende produsent innen håndholdte GPS-mottakere. Vi har testet Magellans nest rimeligste alternativ: GPS 315.

GPS 315 kom på markedet i april i fjor og tilhører siste generasjon GPS-mottakere fra Magellan.

Stabil, sikker og lett

Sine lette 179 gram til tross: GPS 315 imponerte med rask posisjonsberegning (med 9 sekunder som det raskeste) og god dekning. Magellan GPS 315 var en av de siste mottakerene som mistet satellittforbindelsen under ugunstige dekningsforhold.

God og oversiktelig navigator

GPS 315 har åtte forskjellige skjermbilder, hvorav seks er myntet på navigasjon. Her har du muligheten til å velge det bildet som best gir deg den informasjonen du trenger der og da.

Vi lot oss særlig imponere av skjermbildet som illustrerte kursen til ønsket mål i form av en veistripe (!). Ved hjelp av en god grafisk fremstilling vet du til enhver tid om du befinner deg på rett spor. Kommer du ut av kurs gir GPS 315 deg raskt beskjed: En pil som indikerer hvilken retning du bør ta for å komme inn på rett kurs. Bildet inneholder også opplysninger om ekstakt hvor mange grader du bør korrigere kursen.

Navigatoren har også et plotterbilde, som ved hjelp av zoom-funksjoner gir deg god oversikt over ferden din sett fra et fugleperspektiv. Du kan også lage rutepunkter med plotterens markør.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer