GPS-TEST: Mio Moov 200

Endelig har Mio klart å levere en GPS som ikke kræsjer.

Publisert
Sist oppdatert

Vi har hatt et litt blandet inntrykk av GPS-ene til Mio opp gjennom årene, både Mio C250 og ikke minst den daværende toppmodellen C520T hadde nemlig store problemer med både trøblete software og systemkræsj.

Men heldigvis: Dette er ikke et problem på de nye Moov-modellene, og den nye softwaren med navnet MioMore Desktop 2008 er definitivt et langt skritt i riktig retning.

Dette liker vi

200 er altså minstemann i den nye Moov-serien og i tillegg til en 3,5 tommers LCD-skjerm frister den med et stilrent design i samme utførelse som sine dyrere storebrødre.

Vår testmodell var utstyrt med Europa-kart, men du kan også kjøpe en modell med kun Norden-kart om du ønsker å kutte prisen ytterligere. Regn med 1.550 for Europa-versjonen, mens Norden-utgaven idag kan fås helt nede i 1.000 kroner (Elkjøp-annonse 26/5-08).

Legg merke til at Mio har skviset bort mange unyttige finesser som de tidligere modellene hadde, for eksempel bildevisning og MP3-spilling, og i stedet brukt alle ressursene på å få navigeringen så enkel som mulig. Etter vår oppfatning er dette en helt riktig prioritering.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer