Grombiler i Østfoldhallen

Med super-sportsvogner som Ferrari F50 og Jaguar XJ220 har de to Kongsberg-guttene Bjørn Wahlberg og Bjørn Thomas Høen dratt i gang det grommeste bil-showet på veldig mange år her i landet.

Publisert

(Fredrikstad, DinSide):Den steilende hesten og "Best of Britain" havner noe i skyggen av den virkelige super-stjerna; McLaren F1.Til tross for NM-runde i bil-stereo og lekre piker i mer eller mindre utfordrende antrekk, er det allikevel en noe beskjedent presentert superbil som stjeler showet.

Med BMWs V12 på 630 hester under kevlar- og aluminiumshuden, med kun etthundre eksemplarer produsert og med de helt store superkjendisene (blant andre Rowan Atkinson) som kunder, tiltrekker den mørkeblå grombilen (med chassisnummer 018) gutter av "alle" kjønn og i alle aldre.

Supre sportsbiler

Prosjektet som skulle manifistere McLaren Cars som en produsent av sportsbiler i den ypperste klassen feirer norgespremiere i Østfoldhallen, og er trumfkortet for de to Kongsberg-karene, som også kan skilte med en rekke andre interresante utstillingsobjekt , så som diverse utgaver av Lamborghini, Maserati, Morgan, AC Cobra, DeLorean, Jaguarer og Bentleyer.

Den svenske dsigneren Ulf Bolumlid "bjuder på " den helt i aluminium håndlagede Wolf Speedster, med designmessig elementer fra førkrigs-Jaguarer, Bentleyer og Alfa'er og en racingpreparert Chevy 307 under det foreløpig uferdige panseret.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer