Grov Toyota-redskap

Hvis ikke Toyota er heftig nok, finnes det løsninger. Arctic Trucks bidrar til å gjøre Hilux og Land Cruiser til virkelige monstre.

Grov Toyota-redskap
Publisert
Sist oppdatert

I forbindelse med kjøring av oppgradert Hilux ble vi også fristet av de massive bilene fra Arctic Trucks. Ikke bare nordpolbilen til Topgear, men også de mer normale modellene som kan kjøpes over disk.

I denne omgangen skal vi ta for oss Hilux, men det finnes også tilsvarende utstyrspakker til både Land Cruiser 120 og V8 (i praksis stor og liten Land Cruiser). Til Hilux finnes det to forskjellige grunnpakker som referer til størrelsen på dekkene. AT35 har derfor 35 tommers dekk og AT37 har 37 tommers dekk. Dette er diameteren på dekkene. Bredden på dem er 12,5 tommer, og felgen er 15-tommers. I tillegg til størrelsen på hjulene er også karosseriet hevet i forhold til ramma på modellen med 37-tommers dekk. Det er også et større arbeid på karosseriet på 37-tommersversjonen. Det er her forklaringen på prisforskjellen ligger: 37-tommeren koster snaut 30.000 kroner mer enn 35-tommeren.

Mange modifiseringer

En slik ombygging er ikke noen liten affære. Det er en rekke ting som skal endres, og ikke minst skal bilen godkjennes for å få nytt vognkort.

Som man kan se av lista er det mye som gjøres ved en slik ombygging, og ikke minst har Arctic Trucks innrettet seg slik at man opprettholder nybilgarantien fra Toyota-importøren. I tillegg til at garantien, blir også bilene utstyrt med nytt vognkort med endringene påført.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer