Hanskene

Kalde fingre kan være et skår i kjøregleden. Velg derfor dine kjørehansker med stø hånd.

Motorsykkelhansker er ofte utstyrt med forsterkende polstringer som pianofingrene dine. Men hendene er vel ikke den kroppsdelen man frykter mest for å skade. Kjører du mye på bane kan allikevel litt ekstra beskyttelse være på sin plass?

Komfort

Som med kjøredrakten: Hanskene kan enten være produsert av skinn eller syntetisk tekstil. Det sistnevnte materialet åpner for muligheten for at produktet er vanntett. Mange mener dog at dette ikke er et ubetinget gode, særlig ikke på varme sommerdager. For er hanskene vanntette vil du også lettere bli klam i hånden.

Viktigere er det at hanskene dine er tilpasset det klimaet du kjører i. Kjøper du forede hansker kan disse bli en brennhet opplevelse under fellesferien, for ikke å snakke om på sørligere breddegrader. På samme måte som fingrene dine stivner under en kort tur med sommerhansker en sur høstkveld. Derfor utsyrer den erfarne motorsyklist seg med to par -- Et for sommermånedene, samt et til den tøffe norske kuldeperioden. Alternativet er å kjøpe et par vide sommerhansker, å bruke et par hansker du allerede har under når det er påkrevd. For husk: Kulde minsker også sikkerheten da frosne fingre er tregere på bremsen enn varme!

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer