Polestar 3

Har avslørt datoen

Polestar trekker litt av sløret på den neste modellen.

POLESTAR 3: Den neste Polestar-bilen lanseres i høst. Nå vet vi datoen. Foto: Polestar/Stefan Isaksson
POLESTAR 3: Den neste Polestar-bilen lanseres i høst. Nå vet vi datoen. Foto: Polestar/Stefan Isaksson Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Nå har Polestar avslørt når de skal avduke Polestar 3 i all sin prakt. Det vil skje allerede 12. oktober, bare uker før Volvo skal vise fram sitt neste helelektriske flaggskip i Volvo EX90.

Elbilinteresserte har med andre ord mye å se fram til den kommende tida.

En suksess

Polestar 2 har vært en suksess her til lands, og ble i 2020 utdelt prisen som «Folkets Favoritt» i Årets bil 2021 av leserne i DinSide og Dagbladet.

I fjor høst ble det kjent at Polestar 3, en SUV, blir Polestars neste elbil etter 2, og i juni kom nyheten om at elbilen lanseres i oktober og at den settes i produksjon i 2023.

Prisen

Polestar slipper stadig mer drypp med informasjon om kommende Polestar 3, og toppsjefen, Thomas Ingenlath, avslørte i sommer prisen på SUV-en, skrev Automotive News Europe.

Polestar 3 vil koste fra 75 000 euro, rundt 770 000 kroner med dagens kurs, når den blir tilgjengelig. For en topputstyrt Polestar 3 må du ut med 110 000 euro, 1,13 millioner kroner med dagens kurs.

Med den startprisen vil den overstige grensen for moms som fra 1. januar 2023 innføres på elbiler som koster 500 000 kroner.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer