Har du gått glipp av gratis bilvask på Statoil?

"Gratis bilvask…hvis vi glemmer å spørre deg". Det er budskapet fra Statoil i disse dager. Vi har fått henvendelser fra flere lesere som føler seg lurt.

Har du gått glipp av gratis bilvask på Statoil?
Publisert

En av våre leserne skriver følgende:"I går var jeg på Statoil og kjøpte meg en pølsemeny. Jeg spiste pølsa og satte meg i bilen, da kom jeg på reklamen. Gratis bilvask tenkte jeg!!! Jeg spaserte inn igjen og konfronterte betjeningen med at de skyldte meg en bilvask, men neida. Han trudde nemlig ikke at jeg hadde bil og at da "virket" ikke annonsen. Etter at jeg hadde vist betjeningen bilen min virket ikke vaskemaskinen... Snodig, men greit nok, så jeg spurte etter en tilgodelapp på en bilvask. Men den kunne jeg se langt etter. Jeg var sjokkert, har faktisk trodd at Statoil er et seriøst firma som ikke driver med sånn virksomhet."

DinSide Motor har også egne erfaringer med at denne kampanjen ikke virker slik den blir beskrevet i reklamen.

Hva må til for å få gratis vask?

Vi tok kontakt med pressetalsmann Per Wangen i Statoil Norge, som oppga følgende kriterier som måtte til for å få gratis bilvask:1. Kunden må være over 18 år2. Stasjonen må ha vaskeautomat3. Det gis kun en gratis vask pr. kunde pr. dag4. Du må ha kontakt med betjeningen bak disken og således oppfattes som en kunde. Å bare gå inn i butikken, åle seg langs butikkhyllene og løpe ut igjen teller ikke som "kundeforhold".

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer