Har du lyst til å være med her?

Adrenalin, kjøreglede og aktiv sikkerhet: Det er hva AMGs trafikkskole dreier seg om.

Foto: Daimler AG
Foto: Daimler AG Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Nå har programmet for 2009/2010-sesongen kommet fra AMG. AMG er Daimler-konsernets motorsport- og høy-ytelsesdivisjon, og AMG-modellene er alltid de heftigste Mercedes-modellene.

Nylig grunnlagt

I 2007 grunnla AMG sin egen trafikkskole da de hadde fått stadig fler tilbakemeldinger fra eiere av AMG-biler om at de ønsket å kunne lære å beherske sine råskinn skikkelig - det vil si bli instruert av eksperter om hvordan kjøre fort, men sikkert. Det er ingen forutsetning for å delta at man er AMG-eier og tatt i betraktning typen biler og nivået på instruktørene er ikke prisene fullt så avskrekkende som mange tror. (Se eksempel nederst).

Kjørekultur og ...kultur

Programmet for 2009/2010 er ytterligere utvidet i forhold til de foregående da det nå blir mulig å ta sikte på opplæring med sikte på aktiv motorsport-deltakelse. Men i den andre enden av skalaen er det mulighet for å delta på noe som mer fortoner seg som koseturer, eksempelvis kjøring gjennom de tysk-østerrikske fjellandskapene via Bodensee til Bregenz, hvor man kan overvære en oppsetning av Verdis opera Aida på bredden av innsjøen...

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer