Har du lyst til å være med her?

Adrenalin, kjøreglede og aktiv sikkerhet: Det er hva AMGs trafikkskole dreier seg om.

Foto: Daimler AG
Foto: Daimler AG Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Nå har programmet for 2009/2010-sesongen kommet fra AMG. AMG er Daimler-konsernets motorsport- og høy-ytelsesdivisjon, og AMG-modellene er alltid de heftigste Mercedes-modellene.

Nylig grunnlagt

I 2007 grunnla AMG sin egen trafikkskole da de hadde fått stadig fler tilbakemeldinger fra eiere av AMG-biler om at de ønsket å kunne lære å beherske sine råskinn skikkelig - det vil si bli instruert av eksperter om hvordan kjøre fort, men sikkert. Det er ingen forutsetning for å delta at man er AMG-eier og tatt i betraktning typen biler og nivået på instruktørene er ikke prisene fullt så avskrekkende som mange tror. (Se eksempel nederst).

Kjørekultur og ...kultur

Programmet for 2009/2010 er ytterligere utvidet i forhold til de foregående da det nå blir mulig å ta sikte på opplæring med sikte på aktiv motorsport-deltakelse. Men i den andre enden av skalaen er det mulighet for å delta på noe som mer fortoner seg som koseturer, eksempelvis kjøring gjennom de tysk-østerrikske fjellandskapene via Bodensee til Bregenz, hvor man kan overvære en oppsetning av Verdis opera Aida på bredden av innsjøen...

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.