Har du råd til denne?

Vi stusset over en pressemelding fra Mercedes som kan fortelle at prisen på den nye kabrioleten blir 60.000 kroner lavere enn på CLK.

2011 Mercedes-Benz E-Cabriolet.
2011 Mercedes-Benz E-Cabriolet. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Men prisen er faktisk riktig. CLK 200 kabriolet startet på rundt 655.000 kroner på en av de siste prislistene vi finner for bilen.

Prisen på en E 200 CGI (bensinmotor med turbo) kabriolet starter nå på 596.500 kroner. Dette er en forholdsvis oppsiktsvekkende prisnedgang, men om det er CLK som er ekstremt kostbar eller om det er den nye som er gunstig, kan dere tygge litt på. Vi heller nok litt til at CLK var kostbar.

Den billigste E-klasse kabrioleten er E 220 CDI (dieselmotor med to turboladere) med 170 hestekrefter. Denne starter på 574.000 kroner. Det er nok disse to det vil stå mellom når det gjelder salgstall i Norge. Begge disse bilene har manuell girkasse som standard.

Her er prisene på alle modellene:

Varm kabriolet

Bilen kan blant annet utstyres med AIRCAP. Dette er en automatisk vindstopper som kan felles ut omlag seks centimeter med et nett i frontruterammen. Ekstrautstyret betjenes enkelt med et tastetrykk, og skal sørge for reduksjon av turbulensen for passasjerene.

Det ”usynlige skjerfet” AIRSCARF kan også leveres som ekstrautstyr, og bidrar til å forlenge kabrioletsesongen betydelig. Dette er varmluftsdyser i hodestøtten som varmer nakke og hals. De fleste kabrioletførere har nok opplevd stiv nakke etter en dag på veien. Mercedes skal med disse tiltakene hindre dette ubehaget.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer