Heftig Astra

Det er Opel Performance Center (OPC) og Opel Special Vehicles (OSV) som har utiklet superutgaven av Astraen.

Publisert
Sist oppdatert

Opel presenterer to kraftige sportsmodeller til uken, Astra OPC og Astra OPC stasjonsvogn. Begge versjonene har en ECOTEC 2,0 turbomotor som yter 192 hestekrefter. Topphastigheten er ikke mindre enn 240 km/t. Dreiemoment er på inntil 250 newtonmeter. De nye OPC-versjonene settes i produksjon til høsten.

Sportslig

OPC er en forkortelse for Opel Performance Center, Opels senter for utvikling av sporty og raske biler. Og nykommerne skal virkelig være designet for å appellere til kjøpere som setter pris på kjøremaskiner med sporty design. 2,0 liters turbomotoren, allerede kjent for eiere av Astra Coupé Turbo, Astra Cabrio Turbo og Zafira OPC, har krefter i overflod. Motoren med integrert turbo-system, gir maksimalt dreiemoment fra 1950 o/min. Det betyr at Astra OPC sprinter fra 0 - 100 kilometer i timen på under åtte sekunder. Toppfarten er 240 kilometer i timen.

Lav og stiv

De kompakte sportsmodellene er 20 mm lavere foran og 10 mm lavere bak enn de vanlige Astra-modellene. De er utstyrt med DSA hjuloppheng med fastere demping og 215/45 ZR 17 dekk på lettmetallfelger.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer