Heisann Aker Brygge

Princess 25M er med sine 25 meter den største yachten i Princessflåten. Men det er ikke bare størrelsen fremtidens bemidlede skippere kan nyte: Båten byr også på boblebad, porselenservise og vinkjeller, for å nevne noe.

De av oss som besøkte ”Båter i sjøen” tidligere i høst husker kanskje Princess 65. Med sine 65 fot og en prislapp på rundt 14 millioner kroner vakte den en tanke oppsikt der den lå mellom trivielle skjærgårdsjeeper og daycruisere. Men hvorfor sperre øynene opp for en slik fattigmannsbalje?

Stor, større, Princess 25M

Vel, Princess 65 kan sikkert gjøre nytten som statussymbol for menn i velbemidlet midtlivskrise. Eller for de med sugerør ned i budsjettet til en lokal Internettboble eller andre økonomiske fantasifostre. Men ved siden av nye Princess 25M er den utvilsomt for en småbåt å regne.

For nyheten 25M er det største skipet som noensinne har forlatt verftet i Storbritannia. Den strekker seg hele 25 meter, eller 82 fot, på kjølen, og bredden er som lengden til en prismessig oppnåelig daycruiser – drøye 20 fot.

Boblebad på flybridgen

Princess 25M er konstruert med to dekk. På øverste dekk finner du bysse, spiseplass og stue. Styrhuset forut er fylt med stort sett det som finnes av moderne navigeringsutstyr. Babord har du en sofagruppe for hånden – ikke dumt med en liten rekreasjonsoase i nærheten hvis navigeringen skulle bli trettende.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer