Hele prøvekjøringen

Med surrekroker for bagasjen, bagasjeromsnetting, vindusvisker for bakruten og teppebelagt bagasjerom kunne dette vært verdens mest fornuftige bil. Men BMW M Coupe er ikke fornuftig, den er sinnssyk...

Publisert

Navigering - Audi TT vs. BMW M-Coupe

MotorKjøreegenskaperPlassInnledningPrøvekjøring Audi TTDrivverkKomfortPris/utstyrKonklusjonPrøvekjøring BMW M-CoupeDu finner ikke noe som er mer upraktisk eller som er så politisk ukorrekt som BMW M Coupe. For verken Bellona eller Greenpeace vil se med blide øyne på de fire tykke, forkrommede rørene som stikker ut under støtfangeren bak. Heller ikke vil de applaudere det gutturale brølet som bygger seg opp i takt med at motoren får utfolde seg.

Designet

Rett bakfra ser BMW M Coupe ut som en kalvbeint frosk, fra siden som en stasjonsvogn med en konstruksjonsfeil og forfra som en hai rett før den setter tennene i byttet. Designet er dramatisk, men knapt så dramatisk som tallene som griner mot oss der de står trykket på miljøvennlig papir.

Kreftene

Motoren på 3,2 liter pumper ut ballstyrige 321 hestekrefter. Utnytter du kreftene fullt ut kan BMW M Coupe gjøre deg til lovbryter på fem sekunder, og til fotgjenger før ti sekunder er omme. Likevel er ikke de første meterne i M Coupe mye å skryte av. Gearkassen er trang, clutchen er tung, og hvor det lange panseret slutter blir ren gjetning.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer