Hele prøvekjøringen

Kjøper du stasjonsvogn fordi du er ute etter plass, er ikke Audi A4 1.8 Avant bilen for deg. Liker du derimot å ta den lengste - og mest svingete - veien hjem kan bilen være et alternativ. Et godt alternativ.

Publisert

For Audi A4 1.8 Avant liker svinger bedre enn bagasje. Litt underlig egentlig, i og med at bilen er en stasjonsvogn. En biltype der man skulle tro at plass er det viktigste.

Ikke så med A4 Avant.

Status

Den tilhører nemlig de mer sportslige stasjonsvognene - bilene for statusjegerne og individualistene. Et marked som setter status før plass, og motoreffekt før praktiske løsninger.

Dette er krav som Audi A4 1.8 Avant absolutt oppfyller. Den er stilig, sender ut de riktige signalene til omverdenen, har motorer med avansert teknikk og du risikerer ikke å parkere ved siden av en hvor barnevogner og bikkjer nærmest triller ut av bagasjerommet.

Avansert understell

Et avansert understell sørger for sportsligheten og stabiliteten. Styrefølelsen er god og kjøreegenskapene uproblematiske - selv om bilen er litt for glad i å understyre. Likevel er bilen vel egnet til å sno seg frem på svingete landeveier, mens smilet hele tiden kruser på leppene dine. Når Audi i tillegg har greid å kombinere dette med en komfortabel fjæring blir A4 Avant en liten drøm når man kjører langt. I bytrafikk er den stivere, man merker trikkeskinner og kumlokk, men ukomfortabelt blir det ikke.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer