Hele prøvekjøringen

En Mitsubishi Galant 2,5 V6 tilbyr komfort og luksus, uten å virke prangende. For i denne bilen kan du gli avgårde og riktig nyte turen - uten at misunnelige blikk blir kastet etter deg.

Publisert

Audi, BMW og Mercedes er bilmerkene Mitsubishi Galant 2,5 V6 kan sikte mot, og med god grunn. Sjelden har vi satt oss inn i en japaner som gir et så bunnsolid inntrykk som det Galanten gjør. Borte er blikklyden når døren lukkes, billig plast er passé og betjeningsorganene gir et solid kvalitetsinntrykk.

Egentlig skulle det bare mangle, for 399.900 kroner er mye penger for en bil - selv om det virker som rene tilbudet sammenliknet med de tre tyskerne.

God plass, gode seter

Ute på veien skuffer heller ikke Galanten. Her er det komfort i overflod, og dersom du lider av klaustrofobi bør Galanten definitivt være bilen for deg - plass er det nemlig nok av. I baksetet glir lett tre voksne inn, og er det bare to voksne som skal dele saligheta slipper du garantert klaging og syting fra bakerste rad. Ikke bare er takhøyden og benplassen gedigen, baksetet er dessuten komfortabelt og byr på bra støtte for lår og rygg. Foran skal man heller ikke klage på plassforholdene - og setene oppfyller alle krav til komfort og støtte.

Bagasjerommet er flatt og stort, setene lette å legge ned samtidig som det kommer mange praktiske smårom tilsyne straks du begynner å løfte litt på bagasjeromsmattene. Praktisk for å holde orden, eller gjemme unna verdisaker når bilen står parkert.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer