Hele prøvekjøringen

Grand Voyager SE TD er stor, sterk og rommelig. Men med Voyager vil du ønske å unngå det verste lørdagskaoset i byen med kamp om de altfor få og altfor trange parkeringsplassene. Behagelige kjøreegenskaper kunne gjort Voyager til en utmerket langkjøringsbil – hadde det ikke vært for den manglende sittekomforten.

Publisert

Ikke kan den kalles en ideell bybil; for det er den for stor. Heller ikke er den en ideell langkjøringsbil; manglende sittekomfort gjør lengere turer slitsomme. Men den aktive småbarnsfamilie har her et av de beste alternativene som kan kjøpes for penger.

Sittestøtte fremmedord

For sittekomforten er tross alt avgjørende for hvor slitsomme lengere kjøreturer behøver å være. Allerede når du stiger inn i Voyager merker du at setene ikke akkurat former seg etter og støtter opp rundt kroppen din. Sidestøtten i sitteputen er nesten umerkelig, og sidestøtten til ryggen er ikke mye bedre.Korsryggstøtten er totalt fraværende.

Sammen med vinkelen på seteryggen, som heller ikke bidrar til noe behagelig støtte, blir du fort sliten. Vår testtur til Trondheim var absolutt for langt for en stakkars kropp i en slik stilling; eller kanskje vi heller bør kalle det en slik manglende stilling. Sittekomforten i forsetet oppleves noe bedre for personer som er høyere enn 180 cm, setene er utformet slik at disse får utnyttet rygglengden i stolene bedre, og at korsryggstøtten treffer der den skal..

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer