Hele prøvekjøringen

Nissan Almera er ikke bilen man kjøper dersom turen bak rattet skal være noe mer enn en transportetappe fra A til B. Lar du derimot fornuften råde, kan Almera være et lurt valg.

Publisert

Almera er bilen for de som setter fornuft høyere enn status i bilvalget. Spennende sider mangler Almera helt. Ingen vil snu seg etter deg, og du vil garantert ikke finne småunger som står i kø rundt bilen for å se "hva den er stilt opp i". For selv om bilen mest kan minne om en litt regntung mandags morgen, er det sider ved den som absolutt kan glede.

En av dem er følelsen av kvalitet man får når man setter seg inn i den. Selv om bruken av plast kanskje ikke gir det beste inntrykket, er man forskånet for knirkelyder og andre ulyder. I følge statistikker er dessuten Almera en av de bilene som det er minst feil med.

Godt med plass

Plassen kan man også glede seg over. Det er lenge mellom hver gang vi setter oss inn i baksetet på en bil av denne størrelsen og fortsatt har plass til overs. Foran er plassen også bra.

Den irettesettende pekefingeren må allikevel taes frem, og da peker den på hengslene til bagasjelokket. De er nemlig av bøyletypen, og stjeler plass. På plussiden noteres lav innlastningshøyde, flatt gulv og delt baksete som er lett å legge ned.

Ute på landeveien greier ikke Almera å by på den store underholdningen. Det er tydelig at Almera er bygget for å være et transportmiddel for å komme seg fra A til B - uten å ha det moro på turen. Men trygt og sikkert er det, du skal nemlig gjøre mye galt før det går riktig galt - for å si det sånn.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer