Hele prøvekjøringen

Corolla skiller seg ut med et friskt og spesielt design, det solide, uspennende og trauste er et tilbakelagt stadium. Men utviklingen av designet har muligens gått på bekostning av andre egenskaper.

Publisert

Setter man den gamle modellen av Toyota Corolla ved siden av dagens utgave kan det virke som om hele designavdelingen hos den japanske bilfabrikken har blitt skiftet ut. Det er ingenting igjen av det trauste, litt kjedelige designet som den forrige utgaven var belemret med, dagens modell har blitt frisk og spennende.

Lyst og trivelig interiør

På interiørsiden virker det også som om Corolla opplever en ny vår, de store endringene er ikke å spore, men det som er gjort er vellykket. Det beste er at Toyota har funnet ut at det finnes andre interiørfarger enn grått og sort. Nå har interiørene blitt lyse og trivelige. Men en ting har de ikke forandret på, heldigvis. Fortsatt er dashbordet oversiktlig, alt av brytere og hendler sitter der du forventer at de skal sitte og radioplasseringen er ikke annet enn eksemplarisk.

Toyota Corolla oppleves som trivelig ute på veien, fjæringen er komfortabel, støynivået er lavt og bilen har relativt trygge kjøreegenskaper. Allikevel skal man ikke la seg lure. Corolla kan nemlig bli lumsk når grensene strekkes. Det som begynner med understyring kan meget vel ende i overstyring. En viss trening kreves for å takle slike situasjoner, og det er overraskende at Toyota ikke har lagt mer jobb i utviklingen av hjulopphenget.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer