Hele prøvekjøringen

Porsche 911 har alltid tilhørt kremen av sportsbiler. Men sportsbiler i den klassen har også hatt ry på seg for å være vanskelige å håndtere og lite komfortable. Så er ikke lenger tilfelle - med mindre man må nyte turen i baksetet

Publisert

Hva skal man egentlig med en slik bil? Et betimelig spørsmål - ingen kan sies å ha det stor behovet for en slik bil her hjemme i Norge. Ingen fri fart på motorveien, knapt noen baner å drive asfaltracing på, og likevel - her sitter vi altså trygt inneklemt bak rattet på en av de sprekeste bilene som er til salgs i Norge - og ønsker at bilen sto registrert i vårt eget navn.

DinSide Bil skal ikke predike for frie fartsgrenser. Vi skal heller ikke oppfordre folk til å bryte det som finnes av trafikkbestemmelser. Vi er i første rekke et magasin som tester biler for deg, og som - forhåpentlig - kan fortelle deg noe mer presist om hvilken bil som dekker dine behov. Og om du ønsker en bil med maksimal kjøreglede og er på go' fot med banken - vel - da er kanskje nettopp en 911 bilen for deg.

Kjøreglede i fokus

Eller for oss. Vi skal selvfølgelig være snusfornuftige når det kommer til vurderingen av den "perfekte" familiebil. Men siden det ikke er noe som helst fornuftsmessig knyttet til en bil av dette kaliberet, lar vi heller fornuften ligge igjen på sofaen hjemme. Vi vil heller aldri unnlate å gjøre våre lesere oppmerksomme på en bils kjøreegenskaper - og dermed iboende muligheter for kjøreglede.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer