Hele prøvekjøringen

Toyota Camry er en god bil å kjøre, den er komfortabel og har mye plass. Allikevel selger den dårlig i Norge.

Publisert

Hvorfor det er slik er det vanskelig å gi noe svar på. Men det er klart at prestisje begynner å bety noe når antallet tusenlapper som bytter eier er over 300. Da gir det mer prestisje å si at man kjører BMW, enn å innrømme at bilnøkkelen som ligger i lomma, nok tilhører en Toyota.

Ikke stasjonsvogn

Men prestisje er bare en del av svaret. Den andre delen er at denne utgaven, i motsetning til de forrige, ikke kan leveres som stasjonsvogn. Det er underlig, når man vet at det nettopp var stasjonsvognen som solgte best.

Komfort i særklasse

Det er synd at Camry ikke selger bedre, for maken til komfortabel og velkjørende bil skal man lete lenge etter. Om man kjører på motorvei eller på veier med dårlig dekke og mange ujevnheter, filtrerer fjæringen effektivt bort alle slag og rystelser. Resultatet blir en komfortabel kjøretur.Men det er ikke bare fjæringen som er med på å gjøre denne bilen til det den er, også mangelen på støy er med på det. Hverken hjulstøy, vindstøy eller motorstøy blir på noe punkt ubehagelig høyt. Men en ting vil Camry aldri bli, og det er sportslig. Det er den for myk til.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer