Hele prøvekjøringen

Seat og Volkswagen har et tett samarbeid. At Seat er innlemmet i den store Volkswagen familien, er ikke vanskelig å se. Komponentene som er brukt under skallet er nemlig stort sett de samme enten bilen heter Volkswagen eller Seat.

Publisert

Riktignok er ikke følelsen når man setter seg inn i bilen helt på høyde med Volkswagens produkter. Til det virker materialene som er brukt for billige. Men nå skal det jo legges til at en Cordoba er en billigere bil enn en sammenlignbar bil fra Wolfsburg.

Deler fra Volkswagen

Det meste av interiørdetaljer er nemlig hentet rett fra samlebåndene som til daglig spytter ut både Golf og Polo. Dashbordet er svært likt det man finner i Volkswagen Polo, hvilket betyr logisk og oversiktlig plassering av betjeningsorganene. Setene er også hentet fra Volkswagen, men ingeniørene i Spania har ikke greid å finne frem til en kjørestilling som er komfortabel, at det ikke er mulig å justere hverken sete eller ratt i høyden, hjelper heller ikke på problemet. Vi lette derfor lenge etter en god kjørestilling uten å finne den. Problemet er at man sitter høyt samtidig som rattet er for lavt plassert. Det er en kjørestilling som ikke er komfortabel i det lange løp. Setene er heller ikke av de mest komfortable som finnes. For dårlig lår-, side-, og korsryggstøtte fører til at man fort blir sliten.Bak er heller ikke sittekomforten av beste merke. Også baksetet gir for dårlig støtte.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer