Hele prøvekjøringen

Møt den moderne reinkarnasjonen av Bobla - med motoren foran. La deg forføre av designet og skuffe av følelsen. Volkswagen Beetle er nemlig ikke noe annet enn en Golf med rundere former.

Publisert

Boble. Ordet vekker minner hos de aller fleste, det var jo tross alt bilen som fikk den vestlige verden rullende - for å si det sånn. Så populær ble bilen at den produseres den dag i dag. Ut fra fabrikkhallene i Mexico ruller det nemlig fortsatt ut bobler av den gamle typen, med luftkjølt motor og alle sine særegenheter.

Men fabrikken i Mexico produserer ikke bare den gamle Bobla, den produserer også den nye. Og fabrikken er det eneste de to bilene har felles - bortsett fra designet.

For der har Volkswagen skutt blink. Klassisk, men samtidig moderne og så definitivt Boble. Liker du oppmerksomhet er du garantert å få det i denne bilen.

Uoversiktlig

Interiøret trekker også linjene tilbake til det nostalgiske. Det store speedometeret, blomstervasen og de velkjente "løkkene" på B-stolpen er på plass - slik de var det i originalen. Likevel teller brukervennlighet mer enn nostalgi i det daglige, og der faller Beetle igjennom. Ikke fordi instrumentene ikke er lettleste, heller ikke fordi bryterne er ulogisk plassert, men rett og slett fordi dashbordet er plassert for lavt og er for stort. Fra førerplass blir Beetle uoversiktlig. Lukeparkeringer er et mareritt, fordi det nesten er umulig å forutsi hvor bilen begynner og slutter.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer