Hele prøvekjøringen

Med V8-motor under panseret, drift på alle fire og et interiør drapert i skinn er Toyota LandCruiser LC100 rustet til å møte det meste.

Publisert

Toyota LandCruiser LC100 er en imponerende bil på alle måter, men mest imponerende er likevel hvordan man bare kan sette seg inn bak rattet og kjøre avgårde - nesten helt uten å legge merke til størrelsen. For med snaue fem meters lengde, nesten to meters bredde og drøye 1,80 meters høyde er LandCruiser LC100 langt fra å være noen liten bil.

Derfor er da også plassen mer enn tilstrekkelig. Både foran og bak kan man breie seg ordentlig, takhøyden lar heller ikke noen ønsker stå åpne - og bak den todelte bakluken gjemmer det seg et bagasjerom av den rommelige sorten. Med baksetene i oppreist stilling svelger bagasjerommet fantastiske 1.250 liter.

Mye komfort

Komfortmessig står heller ikke LandCruiser LC100 tilbake for noe. Trivselsfaktoren er høy i et interiør som er drapert i skinn og smakstilsatt med lyse, delikate farger. At forsetene er komfortable bør derfor ikke forundre noen, og kjørestillingen er det heller ikke mye å utsette på. La et par elektriske motorer justere førersetet og rattet i ønsket posisjon og du kan kjøre bil i timevis.

I baksetet er det heller ikke ille å oppholde seg. God støtte til lår og rygg og masser av komfort. Eller hva sier du til et ekstra varmeapparat for sjelene i baksetet?

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer