Helt ny BMW 6-serie

Det merkes at Paris-utstillingen rykker nærmere. Stadig mer spennende blir annonsert.

Foto: BMW
Foto: BMW Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Så også fra BMW, men i tråd med linjen de fleste produsenter har lagt seg på etter hvert som internett har gjort at folk har fokus på nyheter over stadig kortere tidsspenn. Dermed deler de informasjonen opp i bolker og serverer dem i porsjoner over lengre tid. I første del av perioden serveres såkalte "teasere" som skal pirre nysgjerrigheten til publikum frem til første del av totalinformasjonen serveres, gjerne i bildeform.

Tredje generasjon 6

Nå har BMW nådd dette sistnevnte stadiet angående den kommende luksuskupéen, tredje generasjon 6-serie. (Den første generasjonen ble produsert mellom 1976 og 1989 mens dagens generasjon først dukket opp i 2003 etter et langt opphold - hvor 8-serien fikk prøve seg som BMWs representant i dette eksklusive kupé-segmentet. Et ikon i serien er M635CSi fra 1983 og M6, som nylig har sunget sin svanesang, gjorde også et mektig inntrykk da den ble introdusert i 2005. (Les vår test av den her!)

Nok et konsept...?

Nei, ta det med ro. Riktignok heter bilen som skal vises i Paris BMW Concept 6 Series Coupé, men med unntak av noen jålete styling-elementer er dette det som kommer i produksjon som merkets nye 6-serie. Den vil være basert på plattformen til 5-serien, som tidligere. Det nye er imidlertid at denne plattformen nå er "hentet fra 7-serie" og er oppgradert et par hakk i forhold til tidligere. Vi kan dermed vente at sportsligheten blir ispedd en noe større grad av luksusfølelse.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer