Helt ny Mini Coupé

Coupé er Minis neste modell. Her er de første bildene av produksjonsbilen.

Coupé blir nok den hittil sportsligste bilen til Mini Foto: Mini
Coupé blir nok den hittil sportsligste bilen til Mini Foto: Mini Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I dag finnes det fire Mini-modeller, vanlige Mini, Cabrio, Clubman og Countryman. Nå er imidlertid to nye like rundt hjørnet, nemlig Roadster og Coupé. Sistnevnte kommer først og nå kan man altså se den snart produksjonsklare bilen på offisielle bilder.

Mini Coupé har allerede vært vist som konseptbil, og det er ikke veldig mye som skiller den fra produksjonsvarianten. Litt kamuflasje har man også beholdt på toppen og hekken av bilen og dermed ser vi ennå ikke alle detaljene.

Toseter

Det som i alle fall er klart er at bilen blir 373 centimeter lang og en ren toseter. Det er nok like greit når man ser på den fallende taklinjen. I stedet er det gjort plass til et forholdsvis romslig og fleksibelt bagasjerom. Interiørbilder må vi imidlertid vente litt lenger før vi får.

En litt morsom detalj er den lille hekkspoileren som kommer opp i 80 kilometer i timen. Bilen er for øvrig 29 millimeter lavere enn den vanlige Mini-varianten. Årsaken er åpenbar, dette blir Minis sportsligste bil. Og da er det kanskje ikke så rart at de tør å snakke om gocart-følelse. Basert på de andre Mini-variantene, er det all grunn til å tro at det blir en dekkende beskrivelse av denne bilen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer