Helt nye VW Golf avslørt

Utseendet på nye VW Golf, som lanseres i høst, er ikke akkurat noen bombe...

Publisert
Sist oppdatert

Så er omsider Volkswagens superstjerne avslørt: Takket være en lekkasje er nå bildene tilgjengelige, og som vi forventet kan man ikke akkurat snakke om noen overraskelse. Mange vil nok mene at Volkswagen har vært overdrevent forsiktige når de har designet nykommeren.

Mange vil nok mene at Volkswagen har vært overdrevent forsiktige...


Scirocco-stuk

Den nylig lanserte sportskupéen Scirocco har tydeligvis hatt en viss innflytelse på linjeføringen, og når man ser på tredørsversjonen på disse bildene er det ikke fritt for at spørsmålet om internkannibalisme melder seg. Særlig sett skrått forfra synes familielikheten tydelig. Bortsett fra det kan det nok bli vanskelig i fremtiden for andre enn kjennere å holde de forskjellige generasjoner Golf fra hverandre på litt avstand.

Lavere utslipp

Helt nye VW Golf avslørt

Helt nye VW Golf avslørt

  1. Store bilder av nye Golf

Vi venter fortsatt på offisiell informasjon fra Volkswagen, så inntil videre blir det hovedsaklig spekulasjoner når det gjelder motoriseringer. Sikkert er imidlertid at det fortsatt jobbes mot mindre motorer med bedre ytelser og lavere utslipp.
VW har annonsert en utgave som skal ha forbruk og utslipp redusert med 30 %.

Regn ut hva bilen din er verdt

1.6 - 200 hk

For øvrig skal en ny 1,6-liters motor på 200 hestekrefter dukke opp på motorprogrammet, og VW GTI av neste generasjon skal visstnok utstyres med en 240-hesters versjon av 2,0-motoren med turbolader. Videre kommer innstegsversjonene til å tilbys med en ny familie tresylindrede motorer som skal produsere rundt 75 hestekrefter med et slagvolum mellom 1 og 1,2 liter.

Volkswagen Golf VI skal lanseres på Island i september og kommer til å bli vist for publikum på bilutstillingen i Paris i begynnelsen av oktober.

  • Se bildene her!
  • Les om Golf som plug-in-hybrid her!
  • Vi har prøvekjørt nye VW Scirocco!
  • Vi bryr oss om ditt personvern

    dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

    Les mer