Helt nye VW Golf avslørt

Utseendet på nye VW Golf, som lanseres i høst, er ikke akkurat noen bombe...

Publisert
Sist oppdatert

Så er omsider Volkswagens superstjerne avslørt: Takket være en lekkasje er nå bildene tilgjengelige, og som vi forventet kan man ikke akkurat snakke om noen overraskelse. Mange vil nok mene at Volkswagen har vært overdrevent forsiktige når de har designet nykommeren.

Scirocco-stuk

Den nylig lanserte sportskupéen Scirocco har tydeligvis hatt en viss innflytelse på linjeføringen, og når man ser på tredørsversjonen på disse bildene er det ikke fritt for at spørsmålet om internkannibalisme melder seg. Særlig sett skrått forfra synes familielikheten tydelig. Bortsett fra det kan det nok bli vanskelig i fremtiden for andre enn kjennere å holde de forskjellige generasjoner Golf fra hverandre på litt avstand.

Lavere utslipp

Vi venter fortsatt på offisiell informasjon fra Volkswagen, så inntil videre blir det hovedsaklig spekulasjoner når det gjelder motoriseringer. Sikkert er imidlertid at det fortsatt jobbes mot mindre motorer med bedre ytelser og lavere utslipp. VW har annonsert en utgave som skal ha forbruk og utslipp redusert med 30 %.

Regn ut hva bilen din er verdt

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer