Her er Aston Martin DB11

Så har det skjedd igjen: Takket være en lekkkasje på nettet er de offisielle bildene ute.

SMEKKER: Ingen tvil, det er en ekte Aston Martin. Samtidig er designen subtilt oppdatert med en rekke stilelementer som er nye i forhold til tidligere modeller. Foto: ASTON MARTIN
SMEKKER: Ingen tvil, det er en ekte Aston Martin. Samtidig er designen subtilt oppdatert med en rekke stilelementer som er nye i forhold til tidligere modeller. Foto: ASTON MARTIN Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det begynner å bli svært lenge siden Aston Martin lanserte sin forrige kjernemodell - DB9. Men det ærverdige britiske sportsbilmerket har slett ikke ligget på latsiden i alle disse årene, og en rekke modeller og varianter har kommet på markedet i det som utvilsomt har vært Astons mest fruktbare periode i historien.

Etter James Bond

Den som forventet en ny DB10 som erstatter for 9-eren må skru opp forventningene et hakk - det er nemlig så vidt vi erfarer DB11 som blir navnet på neste GT fra Aston. DB10 er ferdigprodusert og serien ble i sin helhet «brukt opp» på James Bond som hovedrolleinnehaver i filmen Spectre.

Les også: Grundig fornyelse på gang hos Aston Martin

Lekkasje

Bildene vi kan vise her har lekket ut på nettet og har nådd oss via det amerikanske nettstedet carscoops.com. Det er tydelig at merket på samme tid både har ivaretatt tradisjoner og har tatt et steg inn i fremtiden med sin nye modell.

Grill, hekk og profil gjør bilen umiddelbart gjenkjennbar som en Aston Martin. Samtidig er det tatt en rekke nye grep med utforming av detaljer både på nivå med forskjermen, frontlyktene og baklyktene samt overbygget, for å nevne noe.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer