Her er den nye BMWen

Bildene viser to varianter av nye BMW X1, som kommer med to- eller firehjulsdrift.

Her er den nye BMWen
Publisert
Sist oppdatert

(Fotoalbum nederst i artikkelen). Vi har omtalt BMW X1 tidligere, men hittil har vi bare sett konseptbilen samt bilder av de kamuflerte prototypene.

Nå har vi offisielle bilder og data fra BMW, som sendte ut presseinformasjon kort tid etter at bildene av bilen, i medium-oppløsning, lekket ut på nettet.

Stor som Tiguan

BMW X1, som vi kan se, lillebroren til X3. Den er en kompakt SUV størrelsesmessig omtrent som Toyota RAV4 og VW Tiguan og gjør at den bayerske produsenten kommer til å ha hele fire SUVer på programmet (X1, X3, X5 og X6). For å karakterisere designen bruker BMW uttrykket "selvbevisst eleganse".

4x4 eller bakhjulsdrift

Denne gangen har BMW valgt å tilby enkelte versjoner av bilen med bakhjulsdrift. Disse versjonene blir lettere, rimeligere og får lavere forbruk og utslipp. BMW kaller versjonene med firehjulsdrift xDrive og de med bakhjulsdrift sDrive. Innstegsversjonen kan skilte med et forbruk på kun 0,52 liter per mil og CO2-utslipp på 136 gram per kilometer.

Video:

I denne omgang presenteres følgende versjoner (for noen oppgis to topphastigheter, avhengig av valgt avstemming):

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer