Offisielle bilder av Volkswagen Golf 8

Her er helt nye VW Golf!

Bilder av de første offisielle bildene av den nye generasjonen VW Golf lekket til tysk presse før den ble avduket. Men nå er den lansert, og vi vet mer.

ÅTTENDE GENERASJON: Her er et av de første bildene av det som har vært norsk bestselger i mange år - men har denne noen sjanse til det, tro? Bildet ble lekket til medier sammen med de andre før bilen ble vist den 24. oktober. Foto: Volkswagen
ÅTTENDE GENERASJON: Her er et av de første bildene av det som har vært norsk bestselger i mange år - men har denne noen sjanse til det, tro? Bildet ble lekket til medier sammen med de andre før bilen ble vist den 24. oktober. Foto: Volkswagen Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Norges mest solgte bilmodell gjennom flere år, VW Golf, kommer nå i sin åttende generasjon og ble offisielt avduket torsdag 24. oktober (klokka 18.30). Denne begivenheten kan ses igjen her:

Dinside presenterte imidlertid i forkant av presentasjonen de lekkede bildene, som egentlig ikke skulle vært vist før det tidspunktet. Flere bilder har kommet etter hvert - du kan se dem lenger ned.

Tabellen viser antal VW Golf-biler registrert i Norge siden 2015. 2019-tallene er inkludert til og med september. Kilde: Opplysningsrådet for veitrafikken

En ener over lang tid

VW Golf er den viktigste modellen i Volkswagen-sortimentet, og har som nevnt lenge vært den mestselgende bilmodellen her i landet. Det skal imidlertid presiseres at dette den siste tiden har vært hovedsakelig takket være den elektriske utgaven - e-Golf.

Publisert ved en feiltakelse

I forkant av kveldens avduking hadde en ukjent kilde fått tak i bildene, for så å lekke dem. Dette ble visstnok gjort via en feilpublisering på et tysk nettsted. Deretter er bildene havnet på nett via Instagram, og ble tidlig publisert av blant andre tyske AutoBild.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer