Her er lista Oslo-bilistene bør sjekke

Snøryddingen i hovedstaden er ferdig. Det kan bare bety én ting: Det er tid for vårrydding.

FULL OVERSIKT: Samferdselsetaten i Oslo har som vanlig utarbeidet en liste over hvilke området i Oslo som skal vårryddes. Den bør bilister i hovedstaden følge med på.
FULL OVERSIKT: Samferdselsetaten i Oslo har som vanlig utarbeidet en liste over hvilke området i Oslo som skal vårryddes. Den bør bilister i hovedstaden følge med på. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

En lang vinter nærmer seg slutten, og det betyr blant annet at snøryddingen av Oslos gater også snart er historie. Det betyr derimot ikke at faren for å miste noen tusenlapper i bøter og gebyrer er over for hovedstadsbilistene.

Parkerer du i offentlig gate, plikter du å sjekke eventuell endring av skiltingen i gaten en gang i døgnet.

Når snøen er borte er det nemlig på tide med vårryddingen, der småstein, grus, sand og annet avfall etter vinterens strørunder skal fjernes fra gatebildet.

Sjekk denne lista!

Denne vårryddingen er allerede i gang i Oslo, og Samferdelsesetaten har laget en nyttig liste over hvilke gater som skal ryddes når.

Den lista finner du her.

Varsel om midlertidig parkeringsforbud settes opp i forkant av rydding både om vinteren og våren, og har du ikke fjernet bilen innen fristen, risikerer du både tauing og bot.

I Oslo risikerer du parkeringsbot på 500 kroner, samt inntauingsgebyr på 2.090 kroner. Deretter påløper 180 kroner i døgnet i gebyr til du har hentet ut bilen igjen. Det blir fort sure penger om du for eksempel er bortreist en langhelg.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer